finnish english
Tilaa kaikelle - soita numeroon 0207 007 700* ...tai KLIKKAA TÄSTÄ niin otamme yhteyttä

Varastotilaa Helsinki 1-30m2

Jos etsit hyvää vuokrattavaa varastotilaa Helsingistä, olet löytänyt etsimäsi. Helsingissä varastotilaa vuokraa Pelican Self Storagen myymälät ja pienvarastokohteet Vallilasssa, Herttoniemessä, Ala-Tikkurilassa, Konalassa, Lauttasaaressa, Töölössä ja Ruoholahdessa. Varastoon pääsee koodilla joka päivä klo 05.30-24 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan. Henkilökunta on paikan päällä arkisin klo 10-18 ja valituissa myymälöissä myös lauantaisin klo 10-15.

Pyydä tarjous

Varastotilaa Helsinki – Pelican Self Storage tarjoaa varastotilaa moneen eri tarkoitukseen. Sen tarjoama varastotila on tilava ja sen korkeus on lähes 3 metriä. Kun tilan käyttää tehokkaasti, monelle tulee yllätyksenä, kuinka pieneen säilytystilaan esimerkiksi kokonaisen asunnon tavarat menevät. Helsingissä varastotilaa tarjoavassa Pelican Self Storagessa tavallisen asunnon tavarat saadaan mahtumaan jopa 2-3 neliömetriin. Ota yhteyttä Pelican Self Storagen asiakaspalveluun jos tarvitset varastotilaa Helsingistä, ja kysy kuinka pieneen tilaan tavarasi saadaan mahtumaan.

Koti-irtaimisto helsinkiläiseen varastotilaan?

Varastotilaa Helsinki – Pelican Self Storageen voit tuoda huoletta säilytykseen muun muassa urheiluvälineet, vanhat huonekalut, ylimääräisen koti-irtaimiston ja harrastusvälineet, kuten kalastusvälineet. Helsingistä varastotilaa etsivän on helppo tulla Pelican Self Storageen, sillä se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä isoja teitä. Helsingin kantakaupungista paikalle pääsee kätevästi julkisilla liikennekulkuneuvoilla.

Helsingissä vuokrattavaa varastotilaa tarjoavassa Pelican Self Storagessa on katetut lastaus- ja purkausalueet, joten tavaroiden siirtäminen onnistuu sateisellakin säällä. Kuljetuskärryt tekevät purkamisesta nopeaa ja Pelican Self Storagesta saatu lukko ja avain pitävät huolen siitä, että kukaan muu ei pääse vuokrattavaan varastotilaasi.

Varastotilaa Helsinki – Pelican Self Storagessa on panostettu turvallisuuteen. Varastoissa on ympärivuorokautinen videovalvonta ja lisäksi ne on suojattu hälytysjärjestelmillä.

 

Pyydä tarjous

Varastotilaa kannattaa hyödyntää oikein

Käytä vuokrattu varastotila kokonaan hyödyksi ja pinoa tavarat esim. pahvilaatikoissa lattiasta kattoon. Nimeä pahvilaatikot siten, että näet yhdellä vilkaisulla mitä kyseisessä pahvilaatikossa on, jotta jokaista laatikkoa ei tarvittaessa tarvitse erikseen avata. Muista laatia tavaroistasi muistilista ja kiinnitä se vaikka varastotilan oveen, jolloin tiedät mitä kaikkea varastotilaan on pakattu.

Muista jättää varastotilaan hajurakoa , jotta varastotilassa voi liikkua ja ilma kiertää sekä pysyy raikkaana. Käytä sopivia muuttolaatikoita ja laita raskaimmat esineet pieniin laatikoihin alimmaiseksi ja isompiin laatikoihin kevyempiä esineitä ja nosta ne ylemmäksi. Muista myös suojata arvokkaat ja särkyvät esineet silkkipaperilla ja kääri ne kuplamuoviin.

Valmistaudu hankkimalla pahvisia muuttolaatikoita, teippiä, kuplamuovia ja silkkipaperia. Älä pihistele tarroissa. Niiden avulla tiedät, mitä missäkin on.

Vinkki: meiltä voit ostaa kaikki tarvittavat tarvikkeet. Katso täältä varastotilan hinnat ja tarvikkeiden hinnat täältä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.


Puh: 0207 007 700

E-mail: info@tilaakaikelle.fi

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.
Soita meille 0207 007 700, autamme mielellämme kaikissa varastointiin ja pakkaamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Jokin meni pieleen.
Yritä myöhemmin uudelleen tai soita meille 0207 007 700.