finnish english
Tilaa kaikelle - soita numeroon 0207 007 700* ...tai KLIKKAA TÄSTÄ niin otamme yhteyttä

Miksi valita Pelican Self Storage?

Joustavuus ja helppo pääsy

Voit vuokrata säilytystilan niin pitkäksi aikaa kuin haluat, kuukaudesta useisiin vuosiin. Pääset säilytystilaasi joka päivä klo 05.30-24. 

Tavarasi ovat turvassa

Kaikissa toimipisteissämme on turvakamerat ja hälytysjärjestelmä. Varastokeskuksen alueelle ja tiloihin pääsee ainoastaan henkilökohtaisilla kulkukoodeilla. Omaan säilytystilaasi on pääsy vain sinulla itselläsi.

Ilmainen peräkärry

Saat meiltä lainaksi ilmaisen perävaunun, mikä helpottaa tavaroiden siirtoa. Itse asiassa sinun ei edes tarvitse olla asiakkaamme saadaksesi lainata trailereitamme.

Näin vähän tilaa tarvitset

Kaikista toimipisteistämme löytyy laaja valikoima erikokoisia vuokravarastoja 1alkaen.
Esimerkkivarastot ja -hinnat löydät Vuokraa säilytystilaa -sivulta. Jos esimerkkivarastojen joukosta ei löydy tarpeitasi vastaavaa varastoa soita meille tai lähetä tiedustelu ja olemme sinuun pian yhteydessä. Katso yhteystietomme tästä.

 

Muut palvelumme

Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet

Useimpien toimipisteidemme yhteydessä on hyvin varusteltu myymälä, josta löydät kaikki tarvitsemasi pakkaustarvikkeet. Ei ole ihan sama mihin ja millä tavarasi pakkaat. Joskus pakkaaminen saattaa jopa tuntua työläältä. Mutta, näillä tarvikkeilla se on niin lähellä ruusuilla tanssimista kuin pakkaaminen vaan voi olla.

Pahviset muuttolaatikot ovat laadukkaita ja niihin on helppo pakata tavarat. Pahvilaatikoita voit käyttää myös säilytyslaatikoina eikä sinun tarvitse purkaa laatikoita heti muuton jälkeen.

Lainaa traileri ilmaiseksi ja vuokraa drive up -tila

Pelicanilta voit myös lainata trailerin ilmaiseksi jopa 24 tunniksi. Siihen tarvitaan vain peräkoukullinen auto. Tilavat trailerimme helpottavat tavaroidesi siirtoa varastoon. Saat suuret tavaramäärät ja isot kalusteet kuljetettu kerralla omaan säilytystilaasi. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Ota yhteyttä lähimpään myymäälään ja varaa traileri käyttöösi.

Pelican tarjoaa tilavia drive up -tiloja. Voit ajaa tavarat suoraan varastoosi. Säilytystilat ovat kätevästi katutasossa, joten voit ajaa autolla suoraan varastosi ovelle ja lastata tavarat säilytystilaasi. Kaikki tilat ovat noin 3,5m korkeita ja noin 20 neliön kokoisia. Varastoi kätevästi suuret tavaramäärät ja isot kalusteet Pelican Self Storagen drive up -tiloissa.

Pakkaa ja varastoi

Hyviä neuvoja

Näillä neuvoilla saat tavarasi pakattua jouhevasti ja mahtumaan mahdollisimman pieneen tilaan. Lisää hyviä vinkkejä saat pistäytymällä paikan päällä. Lataa alla olevasta linkistä kätevä esitteemme Pakkaa ja varastoi.

Säilytysvinkkejä

 • Varmista, että valitsemasi varastotila soveltuu varastoitaville tavaroille, varaston tulee olla kuiva, siisti, lämmin ja ilmanvaihdollinen
 • Laadi tavaroistasi luettelo ja kiinnitä se vaikkapa säilytystilasi oveen. Näin löydät tavarasi helposti myös jatkossa.
 • Käytä koko tila hyödyksesi ja pinoa tavarasi. Säilytystilojen korkeus on jopa kolme metriä. Muista asettaa suurimmat ja painavimmat tavarat alimmaiseksi.
 • Jätä hajurakoa, jotta ilma vaihtuu ja pystyt liikkumaan säilytystilassa.
 • Pidä ilma raikkaana. Jos säilytät esimerkiksi bensiinikäyttöistä ruohonleikkuria, polttoainesäiliö pitää tyhjentää ennen säilytykseen tuomista.

Pakkaamisvinkkejä

 • Valmistaudu hankkimalla muuttolaatikoita, teippiä, kuplamuovia ja silkkipaperia (vinkki: meiltä voit ostaa kaikki tarvittavat tarvikkeet).
 • Älä pihistele tarroissa. Niiden avulla tiedät, mitä missäkin on.
 • Käytä sopivaa muuttolaatikkoa. Laita raskaammat esineet pieniin laatikoihin ja kevyemmät suurempiin. Muuttolaatikko saisi painaa enintään 15-20 kg.
 • Suojaa arvokkaat tavarasi. Kääri taulutelevisio tai olutpullokokoelma kuplamuoviin ja vanhat LP-levyt silkkipaperiin.
 • Käytä teippiä ja sulje laatikot kunnolla. Näin niiden siirtäminen ja pinoaminen sujuu kuin tanssi.
 • Pura se, mikä purettavissa on. Esimerkiksi sänky on helpompi siirtää ja varastoida purettuna. Ruuvit kannattaa teipata kiinni niihin osiin, joihin ne kuuluvat.

Yrityksille

 • Tarvitseeko yrityksesi tilaa arkistolle, sesonkituotteille, mainosmateriaalille tai muuten vaan lisää säilytystilaa? Vapauta yrityksesi tilat hyötykäyttöön ja käytä säilytystilaa väliaikaisena tai paikallisena varastona.
 • Säilytystarpeen muuttuessa voit siirtyä käyttämään suurempaa tai pienempää säilytystilaa.
 • Ei pantteja, ei vakuuksia tai sitoutumista tietyn pituiseen vuokrakauteen.
 • Soita tai tule paikan päälle juttelemaan - löydämme varmasti yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Lainaa traileri ilmaiseksi

Lainaa meiltä traileri ja kuljeta tavarasi kätevästi valitsemaasi Pelican Self Storageen. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Soita meille 0207 007 700 tai laita meille sähköpostia ja varaa traileri käyttöösi.

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.


Puh: 0207 007 700

E-mail: info@tilaakaikelle.fi

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.
Soita meille 0207 007 700, autamme mielellämme kaikissa varastointiin ja pakkaamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Jokin meni pieleen.
Yritä myöhemmin uudelleen tai soita meille 0207 007 700.