finnish english
Tilaa kaikelle - soita numeroon 0207 007 700* ...tai KLIKKAA TÄSTÄ niin otamme yhteyttä

Töihin Pelican Self Storagelle

Etsimme osa-aikaista apulaiskohdepäällikköä työskentelemään kesän ajaksi pääkaupunkiseudun toimipisteisiin. Apulaiskohdepäällikkö vastaa työssään Pelican Self Storagen kohteiden varasto- ja myymäläpuolen toiminnasta. Työalue on pääkaupunkiseudun kohteet Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Alta voit lukea lisää työtehtävästä sekä lyhyesti suhtautumistamme työntekijöihin ja roolistamme työnantajana.

Pelican Self Storagella päivittäisiin tehtäviisi kuuluuvat varastotilojen, myymälän ja toimiston kunnosta, siisteydestä sekä kohteen yleisestä toimivuudesta huolehtiminen, laadukas asiakaspalvelu, säilytystilojen ja oheistuotteiden myynti ja päivittäiset hallinnolliset tehtävät.

Toivomme, että sinulla on kaupallista koulutusta (esimerkiksi tradenomi) ja aikaisempaa asiakaspalvelun ja myynnin kokemusta kuluttajatuotteiden ja palveluiden myynnistä. Yritysmyynnin parissa toimimisen katsomme eduksesi. Sinulla on tasaiset järjestelmätaidot (MS Office), ajokortti (oma auto on eduksi) ja englanninkielentaitoa, ruotsinkielentaito on eduksi.

Etsimämme henkilö nauttii myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä on oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kehittymishaluinen. Pelican Self Storage tarjoaa vastuullisen ja haastavan työn eteenpäin katsovassa organisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista innostavan tiimin tuella.

Valitun henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä huhtikuun aikana, viimeistään 1.5. Työsopimus tehdään 31.8.2017 saakka henkilöstövuokrauksena Eilakaislan kautta. Työsuhde on osa-aikainen (min. 20 h /vko.) Työvuorot sijoittuvat maanantain – lauantain välille kohteiden asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.3.2017 mennessä osoitteeseen hakemus@eilakaisla.fi Huom! Lisää sähköpostisi otsikkoon tehtävänimike. Lisätietoa tehtävästä tarvittaessa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Haluatko kuulla lisää Pelican Self Storagesta työnantajana?

Menestyksen avain on osaava henkilökunta, joka haluaa edistää yrityksen menestystä. Tästä syystä panostamme siihen, että rekrytoimme oikeanlaisia ihmisiä, joille voimme tarjota kehittymismahdollisuuksia.

Me tarjoamme vastuullisen ja haastavan tehtävän sekä innovatiivisen organisaation.

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.


Puh: 0207 007 700

E-mail: info@tilaakaikelle.fi

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.
Soita meille 0207 007 700, autamme mielellämme kaikissa varastointiin ja pakkaamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Jokin meni pieleen.
Yritä myöhemmin uudelleen tai soita meille 0207 007 700.