finnish english
Tilaa kaikelle - soita numeroon 0207 007 700* ...tai KLIKKAA TÄSTÄ niin otamme yhteyttä

Varasto 1-30 m2 halvalla

Pelican Self Storagen vuokravarastot tarjoavat kätevää ja edullista varastotilaa. Vuokrataan varastoja seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku. Varastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen, olivatpa ne sitten lasten leluja tai puutarhakalusteet, tai vaikkapa yrityksen irtaimiston varastointiin. Pelican Self Storagelta löytyy kaikenkokoisia varastoja jokaiseen säilytystarpeeseen. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa jokaista asiakasta löytämään itselleen sopivan varaston tavaran säilytykselle. Tulet yllättymään kuinka pieneen varastotilaan tavarasi mahtuvatkaan.

Pyydä tarjous

Pelican Self Storagen varastot ovat lämmitettyjä kuivatiloja, joiden tarkoituksena on tavaroiden säilyttäminen ja varastointi. Kaikki varastot ovat lukittuja ja asiakas saa varastoonsa henkilökohtaisen sisäänpääsykoodin sekä avaimen. Henkilökunta on paikalla säilytyskeskuksissa arkipäivisin klo 10–18 ja valituissa myymälöissä lauantaisin klo 10-15. Lisäksi varastoja valvotaan ympäri vuorokauden videovalvonnalla. Varaston voi vuokrata käyttöön vähintään kuukauden ajaksi. Asiakkaalla on pääsy omiin varastoihinsa aamu puoli kuudesta puoleenyöhön tai sopimuksen mukaan. Voit vuokrata varaston helposti sivuiltamme yhteydenottolomakkeella.

 

Pyydä tarjous

Varastoiminen on edullista ja vaivatonta!

Varaston vuokraaminen ja käyttöön ottaminen on helppoa. Kaikki vuokravarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varastotiloissa on toimivat lastaus- ja purkutilat, joissa tavaran siirtäminen onnistuu helposti. Käytettävissä on myös kärryjä tavaran siirtelyn avuksi. Lisäksi myymme edullisia varastoja vuokraaville asiakkaille käteviä apuvälineitä ja pakkausmateriaaleja kuten erikokoiset pahviset muuttolaatikot, kuplamuovia, muovisäkit, kiristekalvoa ja silkkipaperia hauraiden esineiden suojaamiseen, teippiä jne.

Tavaroiden pakkaamiseen varastoimista varten kannattaakin panostaa. Näin omaisuus säilyy hyvässä kunnossa pidemmänkin varastoinnin jälkeen. Tavarat kannattaa pakata oikean kokoisiin muuttolaatikoihin, esimerkiksi laittaa painavimmat tavarat pieniin laatikoihin, jotta laatikoista ei tule liian raskaita. Yksi muuttolaatikko voi painaa enintään 15–20 kiloa. Myös hyvin suljettujen muuttolaatikoiden varastoiminen ja sujuu kätevimmin, siksi laatikot kannattaa teipata kiinni. Katso tästä vinkit pakkaamiseen ja varastointiin!

Katso täältä 1-30m2 varastojen edulliset hinnat

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.


Puh: 0207 007 700

E-mail: info@tilaakaikelle.fi

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.
Soita meille 0207 007 700, autamme mielellämme kaikissa varastointiin ja pakkaamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Jokin meni pieleen.
Yritä myöhemmin uudelleen tai soita meille 0207 007 700.