finnish english
Tilaa kaikelle - soita numeroon 0207 007 700* ...tai KLIKKAA TÄSTÄ niin otamme yhteyttä

Varastotilaa Turussa - Pelican Self Storage

Tarvitsetko varastotilaa Turusta? Pelican Self Storagen löydät Turusta, tarjolla on kaksi laadukasta ja turvallista varastoa. Hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat varastot löydät Länsikeskuksesta ja Itäharjusta. Varastoihin pääset joka päivä kulkukortilla klo. 05.30-24 välisenä aikana. Turun Itäharjussa oleva asiakaspalvelupiste on auki arkisin 10-18 ja viikonloppuisin sovitusti. Katso Turun yhteystiedot ja aukioloajat Turku Itäharju ja Turku Länsikeskus

Pyydä tarjous

Turvallista varastointia

Tavarasi säilyvät Pelican Self Storagen vuokravarastoissa lämpimissä ja kuivissa tiloissa. Vuokravarastoissa on videovalvonta ja tehokas hälytysjärjestelmä, joten voit jättää tavarat säilytykseen huoletta. Voit myös vakuuttaa tavarasi ja henkilökuntamme auttaa sinua vakuutuksen hankkimisessa.

Miten käytän varastotilan tehokkaasti?

Minivarasto kannattaa käyttää mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Yleensä kuvitellaan, että varastoon tuotavat tavarat vievät paljon enemmän tilaa kuin oikeasti tarvitaan. Pakkaukseen kannattaa kiinnittää huomiota ja pakata tavarat mahdollisimman tehokkaasti pieneen tilaan. Meiltä löydät myös pakkaustarvikkeet, joilla varaston jokaisen neliömetrin hyödyntäminen onnistuu tehokkaasti.

Muista täyttää varastotila kattoon asti ja käytä pahvisia muuttolaatikoita pinoamiseen. Laita jokaiseen laatikkoon tarralla lista mitä laatikko sisältää, jotta löydät tavarat helpommin. Käytä erikokoisia laatikoita, jolla saat hukkatilan erimuotoisten tavaroiden ympäriltä käyttöön.

Kuplamuovilla suojaat herkästi rikkoutuvat tavarat, jolloin ne mahtuvat päällekkäin ja vievät vähemmän tilaa. Kiristekalvolla saat pakattua erikoisen muotoiset tavarat ja esineet tiukasti nippuun.

Jätä kuitenkin tilaa myös säilytystilan keskelle, jotta pääset varaston takaosassa oleviin tavaroihin helposti käsiksi. Painavimmat ja kestävimmät kannattaa laittaa lattialle ja pinojen alaosaan, jotta tavarapinoista ei tule huteria.

Katso kaikki pakkaustarvikkeet täältä.

Pyydä tarjous

Mitä tavaroita Turun varastoon voi tuoda?

Varastotilaan voi helposti tuoda kaiken ylimääräisen irtaimiston ja esimerkiksi huonekalut. Kausituotteet, kuten sukset, laskettelulaudat ja hiihtomonot vievät paljon tilaa perheen varastosta. Varastoissa ei saa säilyttää paloherkkiä aineita kuten polttoaineita. Jos tuot esimerkiksi bensiinikäyttöisen ruohonleikkurin varastoon, niin muista tyhjentää polttoainetankki ennen varastointia.

Kerro meille mille tarvitset varastotilaa, niin mietitään yhdessä kuinka suuren tilan tarvitset tavaroillesi.

Ota yhteyttä!

Turun varastot

Itäharju – varasto ja asiakaspalvelu

Kalevantie 11

20520 Turku

Länsikeskus – varasto

Niitunniskantie 18

20320 Turku

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Turun varastosta

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.


Puh: 0207 007 700

E-mail: info@tilaakaikelle.fi

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi, otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.
Soita meille 0207 007 700, autamme mielellämme kaikissa varastointiin ja pakkaamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Jokin meni pieleen.
Yritä myöhemmin uudelleen tai soita meille 0207 007 700.